дивеещата

Речник на българския език

1. дивеещата — ж. р. членувано

дивеещата е производна форма на дивеещ (ж. р. членувано).

2. дивеещата — сег. деят. прич. ж. р. членувано

дивеещата е производна форма на дивея (сег. деят. прич. ж. р. членувано).