сервоволана

Речник на българския език

1. сервоволана — ед. ч. непълен член

сервоволана е производна форма на сервоволан (ед. ч. непълен член).

2. сервоволана — бройна форма

сервоволана е производна форма на сервоволан (бройна форма).