превтасало е

Речник на българския език

1. превтасало е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

превтасало е е производна форма на превтасам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. превтасало е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

превтасало е е производна форма на превтасам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. превтасало е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

превтасало е е производна форма на превтасам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).