превтасала

Речник на българския език

1. превтасала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

превтасала е производна форма на превтасам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. превтасала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

превтасала е производна форма на превтасам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. превтасала — мин. деят. св. прич. ж. р.

превтасала е производна форма на превтасам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. превтасала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

превтасала е производна форма на превтасам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).