постоянствувала

Речник на българския език

1. постоянствувала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

постоянствувала е производна форма на постоянствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. постоянствувала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

постоянствувала е производна форма на постоянствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. постоянствувала — мин. деят. св. прич. ж. р.

постоянствувала е производна форма на постоянствувам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. постоянствувала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

постоянствувала е производна форма на постоянствувам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).