порисувал си

Речник на българския език

1. порисувал си — мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., м. р.

порисувал си е производна форма на порисувам (мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. порисувал си — преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

порисувал си е производна форма на порисувам (преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

3. порисувал си — преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

порисувал си е производна форма на порисувам (преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).