порисувал е

Речник на българския език

1. порисувал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

порисувал е е производна форма на порисувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. порисувал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

порисувал е е производна форма на порисувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. порисувал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

порисувал е е производна форма на порисувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).