охолствува

Речник на българския език

1. охолствува — сег. вр., 3 л., ед. ч.

охолствува е производна форма на охолствувам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. охолствува — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

охолствува е производна форма на охолствувам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. охолствува — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

охолствува е производна форма на охолствувам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).