нивелатора

Речник на българския език

1. нивелатора — ед. ч. непълен член

нивелатора е производна форма на нивелатор (ед. ч. непълен член).

2. нивелатора — бройна форма

нивелатора е производна форма на нивелатор (бройна форма).