нафирканото

Речник на българския език

1. нафирканото — ср. р. членувано

нафирканото е производна форма на нафиркан (ср. р. членувано).

2. нафирканото — мин. страд. прич. ср. р. членувано

нафирканото е производна форма на нафиркам (мин. страд. прич. ср. р. членувано).