нафирканата

Речник на българския език

1. нафирканата — ж. р. членувано

нафирканата е производна форма на нафиркан (ж. р. членувано).

2. нафирканата — мин. страд. прич. ж. р. членувано

нафирканата е производна форма на нафиркам (мин. страд. прич. ж. р. членувано).