нафиркала си

Речник на българския език

1. нафиркала си — мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала си е производна форма на нафиркам (мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. нафиркала си — преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала си е производна форма на нафиркам (преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

3. нафиркала си — преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала си е производна форма на нафиркам (преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).