нафиркала е

Речник на българския език

1. нафиркала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала е е производна форма на нафиркам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. нафиркала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала е е производна форма на нафиркам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. нафиркала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

нафиркала е е производна форма на нафиркам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).