би превтасало

Речник на българския език

1. би превтасало — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ср. р.

би превтасало е производна форма на превтасам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ср. р.).

2. би превтасало — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ср. р.

би превтасало е производна форма на превтасам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ср. р.).