би порисувал

Речник на българския език

1. би порисувал — условно наклонение, 2 л., ед. ч., м. р.

би порисувал е производна форма на порисувам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., м. р.).

2. би порисувал — условно наклонение, 3 л., ед. ч., м. р.

би порисувал е производна форма на порисувам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., м. р.).