бил е свикал

Речник на българския език

1. бил е свикал — преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бил е свикал е производна форма на свикам (преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).