беше свикала

Речник на българския език

1. беше свикала — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

беше свикала е производна форма на свикам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. беше свикала — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

беше свикала е производна форма на свикам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).