прокуратора

Речник на българския език

1. прокуратора — ед. ч. непълен член

прокуратора е производна форма на прокуратор (ед. ч. непълен член).

2. прокуратора — бройна форма

прокуратора е производна форма на прокуратор (бройна форма).