предходници

Речник на българския език

1. предходници — мн. ч.

предходници е производна форма на предходница (мн. ч.).

2. предходници — мн. ч.

предходници е производна форма на предходник (мн. ч.).

3. предходници — бройна форма

предходници е производна форма на предходник (бройна форма).