напуканите

Речник на българския език

1. напуканите — мн. ч. членувано

напуканите е производна форма на напукан (мн. ч. членувано).

2. напуканите — мин. страд. прич. мн. ч. членувано

напуканите е производна форма на напукам (мин. страд. прич. мн. ч. членувано).