щял да е зачул

Речник на българския език

1. щял да е зачул — преизк. накл., бъд. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

щял да е зачул е производна форма на зачуя (преизк. накл., бъд. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).