щели сте да прелюбодействувате

Речник на българския език

1. щели сте да прелюбодействувате — преизк. накл., бъд. вр., 2 л., мн. ч.

щели сте да прелюбодействувате е производна форма на прелюбодействувам (преизк. накл., бъд. вр., 2 л., мн. ч.).