щели сме да прелюбодействуваме

Речник на българския език

1. щели сме да прелюбодействуваме — преизк. накл., бъд. вр., 1 л., мн. ч.

щели сме да прелюбодействуваме е производна форма на прелюбодействувам (преизк. накл., бъд. вр., 1 л., мн. ч.).