шлайфаната

Речник на българския език

1. шлайфаната — ж. р. членувано

шлайфаната е производна форма на шлайфан (ж. р. членувано).

2. шлайфаната — мин. страд. прич. ж. р. членувано

шлайфаната е производна форма на шлайфам (мин. страд. прич. ж. р. членувано).