шлайфана

Речник на българския език

1. шлайфана — ж. р.

шлайфана е производна форма на шлайфан (ж. р.).

2. шлайфана — мин. страд. прич. ж. р.

шлайфана е производна форма на шлайфам (мин. страд. прич. ж. р.).