шлайфал е

Речник на българския език

1. шлайфал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

шлайфал е е производна форма на шлайфам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. шлайфал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

шлайфал е е производна форма на шлайфам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. шлайфал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

шлайфал е е производна форма на шлайфам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).