чиракувало е

Речник на българския език

1. чиракувало е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

чиракувало е е производна форма на чиракувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. чиракувало е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

чиракувало е е производна форма на чиракувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. чиракувало е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

чиракувало е е производна форма на чиракувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).