чиракувала е

Речник на българския език

1. чиракувала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

чиракувала е е производна форма на чиракувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. чиракувала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

чиракувала е е производна форма на чиракувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. чиракувала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

чиракувала е е производна форма на чиракувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).