чиракувала

Речник на българския език

1. чиракувала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

чиракувала е производна форма на чиракувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. чиракувала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

чиракувала е производна форма на чиракувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. чиракувала — мин. деят. св. прич. ж. р.

чиракувала е производна форма на чиракувам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. чиракувала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

чиракувала е производна форма на чиракувам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).