чиракувал

Речник на българския език

1. чиракувал — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

чиракувал е производна форма на чиракувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. чиракувал — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

чиракувал е производна форма на чиракувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. чиракувал — мин. деят. св. прич. м. р.

чиракувал е производна форма на чиракувам (мин. деят. св. прич. м. р.).

4. чиракувал — мин. деят. несв. прич. м. р.

чиракувал е производна форма на чиракувам (мин. деят. несв. прич. м. р.).