чергарува

Речник на българския език

1. чергарува — сег. вр., 3 л., ед. ч.

чергарува е производна форма на чергарувам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. чергарува — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

чергарува е производна форма на чергарувам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. чергарува — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

чергарува е производна форма на чергарувам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).