прочували сме

Речник на българския език

1. прочували сме — мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.

прочували сме е производна форма на прочувам (мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.).

2. прочували сме — преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.

прочували сме е производна форма на прочувам (преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.).

3. прочували сме — преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.

прочували сме е производна форма на прочувам (преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.).