предубедено

Речник на българския език

1. предубедено — ср. р.

предубедено е производна форма на предубеден (ср. р.).

2. предубедено — мин. страд. прич. ср. р.

предубедено е производна форма на предубедя (мин. страд. прич. ср. р.).