предубедени

Речник на българския език

1. предубедени — мн. ч.

предубедени е производна форма на предубеден (мн. ч.).

2. предубедени — мин. страд. прич. мн. ч.

предубедени е производна форма на предубедя (мин. страд. прич. мн. ч.).