предубедена

Речник на българския език

1. предубедена — ж. р.

предубедена е производна форма на предубеден (ж. р.).

2. предубедена — мин. страд. прич. ж. р.

предубедена е производна форма на предубедя (мин. страд. прич. ж. р.).