посвикнеше

Речник на българския език

1. посвикнеше — мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.

посвикнеше е производна форма на посвикна (мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.).

2. посвикнеше — мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.

посвикнеше е производна форма на посвикна (мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.).