посвикнела

Речник на българския език

1. посвикнела — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

посвикнела е производна форма на посвикна (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. посвикнела — мин. деят. несв. прич. ж. р.

посвикнела е производна форма на посвикна (мин. деят. несв. прич. ж. р.).