полудувала е

Речник на българския език

1. полудувала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

полудувала е е производна форма на полудувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. полудувала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

полудувала е е производна форма на полудувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. полудувала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

полудувала е е производна форма на полудувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).