поизчакало е

Речник на българския език

1. поизчакало е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

поизчакало е е производна форма на поизчакам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. поизчакало е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

поизчакало е е производна форма на поизчакам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. поизчакало е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

поизчакало е е производна форма на поизчакам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).