поизчакала е

Речник на българския език

1. поизчакала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

поизчакала е е производна форма на поизчакам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. поизчакала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

поизчакала е е производна форма на поизчакам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. поизчакала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

поизчакала е е производна форма на поизчакам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).