поизчакала

Речник на българския език

1. поизчакала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

поизчакала е производна форма на поизчакам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. поизчакала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

поизчакала е производна форма на поизчакам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. поизчакала — мин. деят. св. прич. ж. р.

поизчакала е производна форма на поизчакам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. поизчакала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

поизчакала е производна форма на поизчакам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).