плячкосало е

Речник на българския език

1. плячкосало е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

плячкосало е е производна форма на плячкосам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. плячкосало е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

плячкосало е е производна форма на плячкосам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. плячкосало е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

плячкосало е е производна форма на плячкосам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).