печеловници

Речник на българския език

1. печеловници — мн. ч.

печеловници е производна форма на печеловница (мн. ч.).

2. печеловници — мн. ч.

печеловници е производна форма на печеловник (мн. ч.).

3. печеловници — бройна форма

печеловници е производна форма на печеловник (бройна форма).