натрапници

Речник на българския език

1. натрапници — мн. ч.

натрапници е производна форма на натрапница (мн. ч.).

2. натрапници — мн. ч.

натрапници е производна форма на натрапник (мн. ч.).

3. натрапници — бройна форма

натрапници е производна форма на натрапник (бройна форма).