мелатонина

Речник на българския език

1. мелатонина — ед. ч. непълен член

мелатонина е производна форма на мелатонин (ед. ч. непълен член).

2. мелатонина — бройна форма

мелатонина е производна форма на мелатонин (бройна форма).