коксуваха

Речник на българския език

1. коксуваха — мин. св. вр., 3 л., мн. ч.

коксуваха е производна форма на коксувам (мин. св. вр., 3 л., мн. ч.).

2. коксуваха — мин. несв. вр., 3 л., мн. ч.

коксуваха е производна форма на коксувам (мин. несв. вр., 3 л., мн. ч.).