коксувал е

Речник на българския език

1. коксувал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

коксувал е е производна форма на коксувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. коксувал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

коксувал е е производна форма на коксувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. коксувал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

коксувал е е производна форма на коксувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).