коксували сте

Речник на българския език

1. коксували сте — мин.неопр.вр., 2 л., мн. ч.

коксували сте е производна форма на коксувам (мин.неопр.вр., 2 л., мн. ч.).

2. коксували сте — преизк. накл., сег. вр., 2 л., мн. ч.

коксували сте е производна форма на коксувам (преизк. накл., сег. вр., 2 л., мн. ч.).

3. коксували сте — преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., мн. ч.

коксували сте е производна форма на коксувам (преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., мн. ч.).