коксували

Речник на българския език

1. коксували — преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.

коксували е производна форма на коксувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.).

2. коксували — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.

коксували е производна форма на коксувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.).

3. коксували — мин. деят. св. прич. мн. ч.

коксували е производна форма на коксувам (мин. деят. св. прич. мн. ч.).

4. коксували — мин. деят. несв. прич. мн. ч.

коксували е производна форма на коксувам (мин. деят. несв. прич. мн. ч.).