коксувала е

Речник на българския език

1. коксувала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

коксувала е е производна форма на коксувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. коксувала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

коксувала е е производна форма на коксувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. коксувала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

коксувала е е производна форма на коксувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).